Mindfulness Terapi & Yogas butik

Om butikken

"For mig er det vigtigste i livet er at bevare min indre stemme, og lære at lytte til den." - Christin Illeborg 


I 2007 startede jeg MINDFULNESS TERAPI & YOGA som er butikkend fundament. Men længe før det, i 2001 da jeg startede med at meditere, dyrke yoga og studere buddhistisk psykologi, åbnede der sig også en stor verden af muligheder. 

Der findes mange smukke retninger, metoder og vejledninger omkring meditation, yoga og terapi, at det kan være uoverskueligt at finde rundt. Derfor tog det mig også nogle år at finde frem til den meditations- terapi- og yogaform der gav genlyd i mig.

Jeg fandt min vej til mindfulness og Insight-meditation i Theravada traditionen og min foretrukne terapiform blev naturligvis mindfulness-baseret kognitiv terapi MBCT. Yogaformen som jeg har overgivet mig til kaldes Dynamic Yoga. 

Det der er fælles for de metoder og traditioner jeg læner mig op ad er, at der er ingen dikkedarer, det er den klare, sande og direkte lære. 

Selv har jeg ønsket mig at der var et sted, hvor jeg let kunne få fat i meditationer, yogasekvenser og materiale som kunne inspirere mig og få mig videre. Et sted, hvor jeg viste at det var i orden.

Mit ønske med denne butik er derfor at tilbyde mine klienter, elever og alle interesserede mulighed for let at få den nødvendige støtte og vejledning i deres fortsatte arbejde og udvikling med mindfulness og yoga. 

Jeg holder af mine varer herinde og jeg vil forsøge at gøre stemningen herinde så personlig og vedkommende som muligt, selvom det er en netbutik.

Hvis du leder efter en vare som du ønsker dig, må du meget gerne skrive til mig, måske kan jeg let imødekomme dit ønske. 

Kærlig hilsen Christin Illeborg

Your bag is empty
Start shopping